Navigáció
Hírek és események

Levélcím: 9002 Győr, Pf. 92.

Telefon: +36-96-418-244 / 6203

Fax: +36-96-507-940

E-mail: info@gyoriszuleszet.hu

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály

Jognyilatkozat

1. Tartalom

A Győri Szülészet Alapítvány fenntartja magának a jogot, hogy a webodalán szereplő információk tartalmáért, témájáért, teljességéért vagy minőségéért nem felel. Az információk felhasználásából - beleértve az esetlegesen hibásan vagy hiányosan közölt tartalmat is - eredő kártérítési, felelősségrevonási igényeket visszautasítjuk.
A weboldalon szereplő tartalmak kötelezettség nélküliek. Az oldal egy részét vagy a teljes szöveget, a Győri Szülészet Alapítvány mindenféle előzetes bejelentés nélkül kiterjesztheti, módosíthatja, részben vagy teljes egészében törölheti.

2. Hivatkozások és linkek

A Győri Szülészet Alapítvány nem felel a weboldalán szereplő linkek és hivatkozások tartalmáért - kivéve, ha tudatában van annak, hogy a tartalom illegális és meg tudja akadályozni, hogy a látogatók ne jussanak el honlapjáról azokra az oldalakra. Amennyiben az említett oldalakon szereplő információk felhasználásából bármiféle kár keletkezik, kizárólag a szóban forgó oldal szerzője felelős, és nem az, akik honlapjáról link mutat az adott oldalra. A Győri Szülészet Alapítvány a látogatók által a vendégkönyvben, fórumon vagy egyéb megnyilvánulási úton közölt üzeneteiért, hozzászólásaiért sem felel.

3. Copyright

A Győri Szülészet Alapítvány nem szándékozik szerzői jogvédelem alatt álló anyagot közölni, ha mégis, akkor csak engedéllyel és úgy, hogy azt jelzi is.
A Győri Szülészet Alapítvány által készített anyag szerzői jogvédelem alatt áll. A Győri Szülészet Alapítvány engedélye nélkül tilos bármiféle másolat készítése, illetve bármely összetevő - diagramm, térkép, hang, leírás, szöveg, kép, stb- felhasználása.

4. Adatvédelem

A weboldal lehetőséget nyújt arra, hogy Ön önként, személyes adatokat adjon meg (név, cím, e-mail cím). A postai címek, telefon- és faxszámok, e-mail címek egyéb célra történő felhasználása szigorúan tilos!

5. E jognyilatkozat érvénye

E jogi nyilatkozat azon weboldal része, ahol Ön hivatkozást talált e dokumentumra. Amennyiben e nyilatkozat részei vagy egyes kifejezései nem jogszerűek vagy helytelenek, a tartalom további részére, érvényességére ez semmilyen hatást nem gyakorol, azok e ténytől függetlenek.