Navigáció

Levélcím: 9002 Győr, Pf. 92.

Telefon: +36-96-418-244 / 6203

Bejelentkezés: +36-70-351-77-99

E-mail: info@gyoriszuleszet.hu

4D Ultrahang

Főoldal

4duh_bemutatkozas.png

 

uh_gep.jpg

 A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán 25 éve működik ultrahang laboratórium. Úttörőként az országban az elsők között vett részt az új vizsgálótechnika elterjesztésében, kifejlesztésében és alkalmazásában. A kialakult magas színvonalat fémjelzi, hogy regionális genetikai centrumként ellátja három szomszéd megye betegeit. Szakembergárdája országos hírű.

Szakorvosai egyetemi tankönyv fejezeteinek megírásával, továbbképző tanfolyamokat, kongresszusokat tartva folyamatosan jelen vannak hazánk tudományos életében. A Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság vezetői testületének (MSZNUT) tagjai, ahol vezetőségi tagként részt vettek a jelenleg is érvényes magyar szakmai vizsgálati protokoll kialakításában.

Az ultrahangvizsgálatokat szigorú előírásoknak eleget tett licenszekkel rendelkező szakorvosok és szonográfus szakasszisztensek végzik.

A nemrég beszerzett, legmodernebb és magas minőséget nyújtó ultrahangkészülékek segítségével példátlanul jó minőségű, képalkotó diagnosztika került az osztály birtokába.

Ellentétben a városban működő egyéb laboratóriumokkal, az itt kiadott fotók, filmek mellé korrekt szakvéleményt is csatolunk.
Ez azt jelenti, hogy nem csupán felelősséget nem vállaló „babamozival”, hanem fajsúlyos szakvizsgálattal találkozik a bennünket választó páciens.