Navigáció

Levélcím: 9002 Győr, Pf. 92.

Telefon: +36-96-418-244 / 6203

Bejelentkezés: +36-70-351-77-99

E-mail: info@gyoriszuleszet.hu

4D Ultrahang

4D Ultrahang babamozi

Az ultrahangtechnikák mindennapossá válása során hamar kiderült, milyen pozitív lelki hatást gyakorol az anyára magzatának méhen belüli mozgásának, életjelenségeinek, viselkedésének látványa. Természetes igényként szerették volna ezt megosztani az apával, az egész családdal. Lehetőség szerint video-, majd DVD felvételek készültek a  gyakran korszerűtlen, kétdimenziós vizsgálatokról is. A módszer technikai tökéletesedése magával hozta, hogy három dimenzióban utólag (3D), majd a vizsgálattal azonos időben (4D), mintegy az anyaméhbe „leskelődve” figyelhessük a magzatot.

Ez a „babamozizás” napjaink leglátványosabb lehetősége, melyet a szakma színvonala jelenleg nyújtani képes a leendő szülőknek.

Mivel a 3D, és a  4D technika is fejlődött, ma már a kétdimenziós vizsgálattal nem észlelhető rendellenességről is véleményt tudunk mondani. Így elmondhatjuk, hogy a kezdeti „babamozi” nagykorúvá vált, immár komoly, tudományos eszközzé avanzsált.

Ennek tükrében értékelendő, hogy az osztályunkon elvégzett „babamozi”  magas színvonalon képzett  szakemberek precíz leletével együtt nyújt magas minőségű szolgáltatást a hozzánk forduló várandós kismamáknak.